пʼятниця, 28 червня 2024 р.

 






Державне свято – День Конституції України

    Це державне свято щорічно відзначається на честь ухвалення Конституції незалежної України. Основний Закон Держави Україна був ухвалений 28 червня 1996 року на 5-й сесії Верховної Ради України 2-го скликання. Конституція України набула чинності з дня її прийняття.
    З нагоди відзначення Дня Конституції України у 2024 році, з метою підвищення рівня громадянської свідомості дітей та учнівської молоді здобувачі освіти нашого ліцею прийняли участь в обласній вікторині від департаменту освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації та Луганського обласного центру дитячоюнацького туризму і краєзнавства. Участь у вікторині прийняли учні 8-11 класів.
    Вчителем історії та основ правознавства серед учнів 8-11 класів був проведений правовий брейн-ринг «Мораль і Право, Право і Закон. Рушійні сили для життя людини. А їх знання надасть нам вірний тон. І розвиток держави України…»
🧑‍⚖️
    У ході інтелектуальної гри учасники продемонстрували знання з конституційного права, сімейного права, кримінального процесу, історії державотворення України. Спілкування відбувалося динамічно та невимушено. Цікавими, повчальними були конкурси: «Інтелектуальний штурм», «Чорний   ящик», «Юридична математика».

Немає коментарів:

Дописати коментар